Форум Ключ пристига!

18 октомври – Модерен театър – Форум КЛЮЧ!

Защо?

Форум КЛЮЧ е в пълния смисъл на думата събитие. Защото там не се изнасят лекции от едни хора към други, а се споделят историите, които всички заедно преживяваме като живеещи днес и тук. А тези, които са успели с много идеи, усилия и време да постигнат нещо повече, да видят поне малко от промяната, която искат, си заслужава да бъдат чути. Това именно са лекторите на Форума или както повече им отива да бъдат наречени – вдъхновителите.

SONY DSC

Спомням си как след изданието на мартенския Форум Ключ в София бях обзета от необяснима еуфория. Звънях подред на приятели, познати, роднини, които нямаше как да присъстват, и им разказвах какво се е случило, кой е говорил, колко са изпуснали! Просто не можех да задържа това в себе си – трябваше да споделям, макар че огромна усмивка на лицето ми може би казваше достатъчно!

Та защо това е важно? Много просто – заради желанието след това да продължиш веригата. Да споделиш промяната, която някой е направил, която ти си преживял в себе си, която можем да осъществяваме във всеки един момент. Виждаш как хора, не много по-различни от теб, вече са допринесли за разликата и че тя съществува. И нищо не е същото и непроменено. Стига да имаш очи да видиш.

Оказва се, че всичко, което е необходимо, е гласност – същото, за което се борим и в „Баница“. Младите хора, хората, които се считат за мислещи и действащи, да имат място да се изкажат и да бъдат чути, разбрани. Да имат свой форум, свое място. Затова е важно да се събираме – онлайн и офлайн, да комуникираме и съпреживяваме историите си в потока на обединяващото ни ежедневие.

Дали е нужно още да разказвам? Мога, но предпочитам просто да се видим на 18-ти октомври, да изслушаме новата вълна вдъхновители и да осъществим интеракцията, която Форум КЛЮЧ предлага!

1920461_628124347267296_1464450849_nforumkluch

Екипът на първото издание на Академия КЛЮЧ, която Илия Темелков представи на Форум КЛЮЧ през март. Един проект за запознаване на младите с особеностите на работата в НПО-сектора, част от който бе и нашият редактор – Анна.

Не забравяйте да си вземете билет, който ви дава шанс да участвате в игрите по време на събитието и да спечелите някоя от страхотните награди. Това можете да направите на сайта на Форум Ключ, където ще намерите и повече информация за участниците и формата.

Баница е медиен партньор на събитието, но и нещо повече – негов идеен съмишленик. Очакваме да ви срещнем там!